Put your faith in what you most believe in


"Skjut ner varenda jävel, som har lurat dig någon gång. Trampa ner dom med din stövel, fastän rustningen känns trång"


"Att göra innan jul"-listan

Har vissa saker som ska göras nu innan jul och vissa saker stressar mig lite, men det är bara att ta en sak i taget.
 • Matteprov
 • C-paper
 • Köpa julklappar
 • Projektarbetesjobb+rep
 • Julmysa
 • Tusen Luciatåg
 • Solbergaklassiker
 • Julkonsert
 • Julavslutning
 • och mycket mer!
Det som glädjer mig är att jag förhoppningsvis bara har 2 skoluppgifter kvar. En av dom, matteprovet, har jag gjort på onsdag nästa vecka och C-paper är jag på god väg med. Tänk om det kan bli en mindre stressig avslutning i år? Det skulle jag verkligen behöva! Julen är ju meningen att det ska vara en rofylld och härlig tid. Ingenting som man ska stressa massor för!

30e November 2011

Sista dagen i november. I morgon börjar nedräkningen till jul och allt som hör till. Luciafirande, glögg, pepparkakor, lussebullar, mys, umgås med sina nära, luciatåg, julkonsert, julavslutning etc. Längtar!
Den här dagen har gått fort. Slutade redan 12.20 och var hemma strax därefter. Nu håller jag på att arbeta med mitt C-paper och ska jag vara ärlig så går det bra. Idéerna och orden bara bubblar ur mig. Hoppas på att hinna riktigt långt idag så jag kan släppa den tunga stenen så snart som möjligt, men tror det ska gå bra!
Time to continue!

If you only knew how much it hurts


Nej jag är inte död!

Fick många meddelanden av oroliga vänner idag pga min statusuppdatering på Facebook, "Gick till farbror doktorn för ett kort möte, hamnade på operationsbordet." Det låter mycket allvarligare än vad det är. Grejen var att jag fått tid hos vår familjeläkare angående ett födelsemärke som jag har (hade) som jag kommer när hela tiden och kliar upp och irriterar mig på. Grejen var att jag idag trodde att jag bara skulle dit och visa upp dem för honom och sen få en ny tid för eventuell operation, ja de kallar även ett litet ingrepp som det för operation, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vips låg jag i operationssalen med massa blåa dukar över ryggen och en doktor och en sjuksyster som opererade bort 1 av 3 prickar som ska bort. Skulle egentligen tagit bort alla idag, men pga den snabba omställningen för mig så klarade jag inte mer, höll nämligen på att svimma inne på britsen.
Det var den historien, nothing to worry about!

Everyone else but you


29e November 2011

Tisdag, jag hatar tisdagar. Vill ligga is ängen resten av dagen och bara ligga och stirra ut genom fönstret och känna mig lugn över att göra just ingenting. Har inte haft den ron på länge nu. Det är ständigt någonting som jag måste göra och ständigt en stress som hänger över mig. Jag är lite less faktiskt...
Idag blir det en lång dag för Hanna Henriksson, men det är bara att bita ihop och försöka ta sig igenom dagen. Kom igen nu!

Känner inte igen mig, det här är inte jag..


Måndag i punkter

 • Sovmorgon till 11.55
 • Engelska, eller ska vi säga "engelska" ?
 • Dubbeltimme Naturkunskap... say no more!
 • Ett besök med Emelie och Kicki
 • Hem
 • BodyStep
 • Hem
 • Äta
 • Duscha
 • "Göra matte" (som jag ännu inte gjort ett skit av)

A dream is gone when no words can heal a broken heart


28e November 2011

Känslan av att gå upp tidigt, äta världens godaste frukost, borsta tänderna och sen gå och lägga sig i sängen igen och sova ytterligare 1,5h = bra start på dagen! Nu känner jag mig fit for fight, typ!


Död tjej

8h's jobb = Död och trött tjej. Skulle verkligen behöva en helgdag till och få sova lite, men så generösa är inte politikerna, nej helg ska man bara få ha i två ynka små dagar. Tack för det!
Kom hem från jobbet strax innan 20.00 och har sen jag kom hem hunnit med att duscha. Det behövde jag. Har känt mig som världens fulaste och äckligaste tjej hela dagen. Tänk vad viktigt det är att känna sig ren och fräsch. Det gör så mycket för hur resten av dagen kommer gå och kännas. Nu känner jag mig superfräsch! Haha!
Min mamma är snäll. Hon ska massera mig nu. Tack!
Rent spontant så får ni den här fina bilden från nyår 2009 då jag gick i 1:an. Tiden går så snabbt... många gånger lite för snabbt. Jag har så mycket jag vill hinna göra med den tiden som är kvar på gymnasiet, men jag kommer inte hinna allt. Sen att flytta mil från dom där viktigaste vännerna som man är van vid att ha nära till hands och alltid kunna höra av sig till om att träffas, nu kommer det vara mil mellan oss. Jag är inte beredd att ta det steget med vissa vänner, men ibland måste det ta emot. Ingen av oss har något annat val, vi måste ju följa vår väg!

Lyrics from Chicago


It's unfair...


27e November 2011


No energy

Medan Arvikas alla fjortisar är ute och "super" och vissa hänger och dansar loss på Arvikas tråkigaste och enda nattklubb där de slösar bort massa pengar och gör skit som dom kommer ångra i morgon avslutar jag min dag. Nu har jag ingen energi kvar så jag tar och kryper ner i sängen och läser lite innan jag släcker lampan och försöker sova. I morgon är det jobb igen, skyltsöndag och första advent. Snart är det jul, mys!
Sov gott!

Kristin och Emelie♥


Lördag

7h jobb. Kunderna tyckte det var extra kul att vara otrevliga mot mig idag vilket gjorde att de där vänliga och glada kunderna lös upp min dag extra mycket! Har dock känt mig lite off hela dagen och inte haft riktig kontroll på vad jag har gjort och gått omkring i mina egna tankar. Det har inte blivit några misstag och problem pga det, men det har inte känts som vanligt och den här magen gör mig galen. Jag sprängs snart tror jag!
Efter att jag jobbat var jag, Kicki, Mamma och Simon på Kerstins examenskonsert och hurra vad bra det var! Hon är verkligen grym den kvinnan! Ojojoj!
Annars ikväll har jag kollat lite på Sex and the city 2 som gick på tvn och nu ska mamma, pappa och jag spela poker och dricka glögg. Mys!

I want to take forever tonight. Want to stay in this moment forever


Don't want to be seen as just anybody....


Seasons come and seasons go, at least that is what i must hope. So, im waiting for the day, when the sun will shine again


Fredag

Hemma efter en lång dag. Kicki och jag gick hem till Emelie efter vi slutat och var där en stund. Mysigt! Kom ganska nyss hem och ska snart plocka undan lite på mitt rum. Annars har jag inga planer för kvällen. Får väl se i fall det dyker upp något.

Ha en fin fredagskväll!


Pentryhäng

Ligger utsträckt på en soffa inpentryt med väskan som kudde och jackan som täcke. Julmusik i öronen och en timmes vila innan jag börjar med första lektionen för idag. Skönt med mjukstart! Mår lite bättre än igår men den där konstiga känslan och det tryckande över magen hänger i.. Känns som tarmarna är tunga som bly och håller på att spricka... Vad är det här?

Längtar tills dagen är slut och man får komma hem. Då ska jag göra adventsfint i mitt rum, mys!


25e November 2011

 • GeMu
 • Klassråd
 • Samhäll
 • Svenska
 • Dubbeltimma NuKo.................
SEN ÄR DET HELG!!

It is something that's not right with this picture


Strange feeling

Går och lägger mig nu. Känner mig inte som vanligt och har en konstig och obehaglig känsla i mig. Ska ta och drömma mig bort en stund och hoppas på att allt är som det ska när jag vaknar upp i morgon bitti. Det är ju i alla fall fredag i morgon vilket är positivt!

Torsdag vecka 47

Min dag började med dubbeltimme samhällskunskap. Vi pratade om saker som kan vara nyttigt för oss studenter att veta nu när vi på påväg ut i livet. Kändes som en lärorik lektion! Efter det hade jag pianolektion, lunch, håltimme och sist Ensemble. Gick efter det och myste med Emelie en stund. Skönt att träffa henne igen då hon varit sjuk hela veckan, stackars! Sen hade jag utvecklingssamtal och 17.00 var det dags för BodyAttack!
Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och myser. Känner att stämningen börjar komma in i kroppen nu och det känns fint! Ska fortsätta julmysa här nu innan det är läggdags!

Lugn dag

Har haft en lugn och skön dag. Få lektioner och behagligt väder. Känns rätt lustigt att det är första advent på söndag och det är 9 grader ute och jag går fortfarande omkring i skinnjackan. Förra året vid den här tiden gick jag omkring i min tjockisjacka och det var iskallt ute! Knäppt!


24e November 2011

Godmorgon från den övertrötta tjejen vid webcamen!

It's like I've been pushed outside


Något att tänka på nästa gång du ska åka någonstans?

Visste du att....
 • Ett dubbelspår för tåg på Årstabron i Stockholm har lika stor persontransportkapacitet som en 16-filig motorväg.
 • En resa runt jorden med tåg motsvarar utsläppen från en bilresa på 1,3 km.
 • Näst efter att cykla är tåget bästa sättet att resa på ur miljösynpunkt.
 • Koldioxidutsläppen från en tågresa mellan Stockholm och Göteborg motsvarar utsläppen från tre milliliter bensin. Med så lite bensin går det inte ens att starta en bil!

23e November 2011

Ännu en dag har gått.
 • Dubbeltimme Naturkunskap B
 • Engelska C
 • Trumlektion
 • Dubbeltimme Matte C
 • Handla
 • Hämta bror
 • Plugga
 • Äta
 • Hämta mor
 • NU: Inte göra ett skit!

Nybäddad säng

Kryper ner i en nybäddad säng, drömmer mina konstiga och osammanhängande drömmar blandat med drömmar som man vill ska bli verklighet och hoppas på att få sova gott i natt.
Nu stänger jag av för idag, orkar inte mer!

Hard habit to break


BodyAttack 75

Sliten i hela kroppen. Nytt BodyAttack-pass och det var roligt och sjukt jobbigt, men Line peppade på som vanligt så då kan man ju inte göra annat än köra på fast kroppen skriker. Nu mår jag gött i alla fall!
I övrigt i kväll skah jag kolla igenom mitt sv nationella en snabbis, men det gör jag i sängen innan läggdags, sen ska jag bara sitta och mysa. Har ingen lust till någonting...

If you leave me now, You take away the biggest part of me


Julmusik

Det är ju 1:a Advent på söndag vilket gör det tillåtet att faktiskt börja lyssna på julmusik nu. Därför tänkte jag dela med mig av några favoriter!

The Christmas song.
Christmas in you.
Oh come all ye faithful.
In the bleak midwinter.
Oh Holy night.
The first Noel.
Luciasång.
Julen är här.
Och många många fler!

Äkta vänskap finns där tystnaden mellan två människor känns behaglig.


22e November 2011

Tisdag... Jag hatar tisdagar. Långa dagar men ändå helt okej lektioner. Får hoppas att denna dagen går snabbt så det blir kväll och lugn och ro snabbt.
 • Matte C
 • GeMu B
 • Kör B
 • Ensemble B
 • Sång
 • Slv.Ens.
 • Träning
 • Hem (äta, duscha, slappa osv...)
Hey ho!

"Cause I know you're giving me life's greatest gift"


BodyStep 86

Line körde nya passet idag och jösses vad roligt det var och inte minst jobbigt! Svetten rann och jag hade skitkul, härlig känsla! Gjorde mycket att ha Kicki, Malin och Thea vid min sida också plus att Line är grym! Känns skönt i hela kroppen nu vill jag lova!
Nu är det kväll och jag känner inte för att göra ett skit mer än att ta det lugnt och sitta här vid datorn och lyssna på julmusik i hopp om att väcka julstämningen som så smått börjar komma smygande. Kommer nog göra susen i morgon också då det blir att repa lucia- och julkonsertslåtar med kören. Längtar tills det är dags, sista gången i år.. Känns konstigt och lite sorgligt. Tänk att man har gått luciatåg och haft julkonserter nu i hur många år som helst men nu ska göra det för kanske sista gången.... Därför ska jag njuta av varenda stund i år!
En bild från julkonserten då jag gick i 1:an. Känns som tusen år sedan...!

Måndag.. igen

 • Svenska B
 • Engelska C
 • Dubbeltimme Naturkunskap B
Kul skoldag? Värd? Njaaaeeee! Hade helst legat kvar hemma eller hittat på någonting annat som är roligare idag än att slösa tiden på att sitta i skolan. Kulkulkulkulkul....!
Nu krävs det förberedelser inför muntligt nationellt prov i svenska på fredag...

21e November 2011

Gick upp i vanlig ordning i morse. Hämtade tidningen och satte mig sedan och läste den samtidigt som jag åt frukost. Efter att ha suttit där ett tag kom jag på att jag ju inte börjar 8.00 på måndagar längre, utan 10.15! Gick då och borstade tänderna och gick och la mig igen och sov i 1,5h. Underbart!
Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen cykla in till skolan. Ha en bra dag!

Lyckans hemlighet är inte att göra det du tycker om, utan tycka om det du gör.


På tåget

Sitter nu i ett knökat tåg på väg hem efter en mysig helg i Göteborg med Mamma, Malin och Helena. Tur att vi har platsbiljett för det står folk i mittgångarna och trängs...

I helgen har vi shoppat, varit på jul på Liseberg, ätit gott och haft det bra. Ska ändå bli väldigt skönt att komma hem och få sova i sin egna säng i natt. Borta är bra men hemma är bäst!


Längtan till ett varmare land

Sätt mig på ett plan och ta mig till sydligare breddgrader och värm min frusna kropp! Jag är inte redo för vintern...

Inspiration


Eftermiddagsmys

Kom hem runt 11.30. Provet kändes bra och idéerna sprudlade. Får väl se om det gick lika bra som det kändes, knappast! Har i alla fall sedan jag kom hem inte gjort någonting alls. Bara segat runt och tagit det lugnt. Känner riktigt hur ögonlocken är tunga så jag kanske ska ta och lägga mig i sängen och vila en stund innan jag måste in till skolan igen för skolexpo... K U L !
Nej, nu tar jag en dejt med sängen !

17e November 2011

Godmorgon!
Skoldags igen, alltid samma visa, dret... Och idag är dagen dessutom extra jobbig. Nationellt prov i Svenska i 5h. Hoppas på att det är lätt och att jag skriver klart det fort så att man får gå hem tidigt. Då ska jag lägga mig och dö i soffan eller något annat. Pjuh!
Sunkig, trött och opepp tjej idag...

" Mellan dröm och verklighet, finns svar på livets hemlighet "


Onsdag vecka 46

Hemma, övertrött och på bra humör. Skoldagen har gått snabbt och var inte speciellt ansträngande. Det är bara kylan och halsen som tagit på krafterna, men vad tusan!
Nu ska jag sätta mig och läsa på inför nationella provet i svenska B som vi har i morgon. Bra att jag skjutit upp det till dagen innan, men jag har helt enkelt inte haft varken lust eller ork, då blir det så. Är ganska opepp för allt som har med skolarbete att göra nu. Jag gillar inte när allt kommer på en och samma gång, men men!
Övertrött var det ja...

16e November 2011

Att vakna upp utan röst och känslan av att det är någon som satt ett lock i min hals är inte den roligaste... Det som är konstigt är att jag inte har det minsta ont i halsen eller känner mig förkyld på andra sätt, det är bara att jag är hes. Knäppt! Får hoppas att det släpper snart så jag kan börja prata normalt igen, ty det här är inte någon höjdare. Låter som jag varit en storrökare i flera år och fått sån där ful rökröst, haha!
Sovmorgon och onsdag. Känns helt okej! Tre lektioner och sen väntas lite plugg och lite rep. Annars ska jag idag bara vila mig.
Ha en fin dag!

A dream is a wish your heart makes


Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma.


Läxor

Ska nu sätta mig och göra lite läxor. Vill få kvällen fri från dem så jag bara kan slappa och ta det lugnt. Att plugga på kvällen är aldrig en höjdare. Jag brukar inte kunna koncentrera mig då ändå. Så i kväll ska jag ha en läxfri kväll och bara mysa i stället. Låter bra tycker jag!
Nu får jag skynda mig så jag hinner få något gjort innan träningen 18.30. Idag ska jag köra en timmes BodyStep. Hej och hå!

Idag:

Var har du varit? I skolan och hemma
Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt 
Vad gjorde du klockan tio på morgonen? Hade betygsprat för ScMun + Estetiskverksamhet
Vilken kompis har du umgåtts mest med? Kicki
När ska du lägga dig? Lär väl bli som vanlig, efter 22.30 någon gång.
När vaknade du? 05.50
Vad åt du till lunch? Sallad och knäckebröd
Vad hade du för frisyr? Uppsatt i en boll
Vad gjorde du klockan tolv på dagen? Hade engelska
Vad läste du senast? I ett häfte inför svenska nationella
Vad gjorde du innan du satte dig vid datorn? Läste i en tidning
Vad ska du göra när du har stängt av din dator? Byta om
Vad gör du vid datorn just nu? Lyssnar på musik och tar det lugnt
Vad har varit bäst? Hmm, vet inte?
Vad gjorde du för en timme sen? Åt mellis
Vad ska du göra nu? Byta om, göra läxor, träna, äta&duscha sen ta't lugnt!

Hemma

Slutade, eller snarare "slutade" tidigt idag. Engelskalektionen tyckte vi var lika bra att ta hemma så vi gick dit och tog närvaron men gick sen. Skönt att få sluta tidigt så här på en måndag.

Nu ska jag sätta mig och förbereda inför np i svenska som jag har på torsdag... Kul!


14e November 2011

Att kliva upp ur min varma, goa och härliga säng i morse var en kamp. Hade sååååå gärna legat kvar där och sovit bort hela dagen och verkligen fått vila ut! Men det får man inte när man är student, nej då ska man dras upp tidigt på morgonen för att sen lida på en cykel till skolan och sen sitta i olika klassrum en hel dag! Och det här jag vi 5 dagar i veckan!! Det känns inte alls kul, nej blä! Positiva tjejen idag, haha!
Nu ska jag försöka hitta vad jag ska ha på mig idag... Hej hej hej hej!

Du är nog den


Veckans nykomling

Bloggvärlden har denna vecka fått en nykomling. Biffit är en blogg som drivs av ett x-antal personer. I denna blogg skrivs det dagligen om allt från fotboll till snygga outfits. Ja, allt mellan himmel och jord helt enkelt! Det finns frågestunder och andra tips som man kan ta del av varje dag och mycket annat! Vad mer behöver man? En blogg som har ALLT helt enkelt! Känner du dig tveksam om vad du ska ta på dig nästkommande dag så kan du vara säker på att dom har svaret på det! Hjärnorna bakom bloggen vet verkligen vad de ska skriva om för att fånga oss läsare! Jag ser fram emot hur utvecklingen av denna blogg kommer att se ut och bli! Bloggtoppen nästa?
"Vi är ett gäng som skriver om allt i nöjesväg, från Bachs senaste skiva till lokalt skvaller.
Inget är för stort eller för litet! Together to the top!"Promenad

Nu har Kicki precis åkt hem efter att ha varit hos mig hela dagen och jobbat projektarbete. Vi blev nästan klara med en hel låt till, vilket betyder att alla snart är färdigplankade, vilket i sin tur betyder att det bara är körstämmor kvar. Woho vad bra vi är!
Nu sitter jag här och känner mig redan rastlös. Ska ta och ge mig ut på min andra promenad för idag tror jag. Var ute och powerwalkade 5 km efter frukosten, men det skadar ju inte att ta en runda till. Skönt med frisk luft och få rena hjärnan lite. Skönt avslut på helgen. Lite egentid, behöver man ibland!
Sökte på "promenad" på Google och fick upp denna bild.

Pappa ♥

Pappa, min Pappa!
Idag är det din dag Far, fast för mig är varje dag din!
Du är bäst och jag älskar dig

Ta steget tillsammans och möts på mitten, man löser ingenting genom att gå på varsin sida av vägen.


12e November 2011

JobbJobbJobb!
Här ska det säljas gottesaker minsann!

Besök i drömmarnas värld

Kryper ner under mitt hjärtmönstrade täcke och besöker drömmarnas värld!
Sov gott!
Bild i repris

Fredagskväll

Jag har nog blivit galen, och jag tror det är Emelie och Kickis fel, eller alla tres tillsammans att jag just nu sitter här och spelar julmusik på hösta volym! Känns ganska ofattbart att det är 1a advent om bara två veckor och att julmyshelgen i Gbg är redan nästa vecka! Jag som hela tiden trott att julen varit långt bort.. Den är ju snart här! Mysglädje!
Nu ska jag inta soffläge och kolla på tv en stund innan jag ska gå och lägga mig. I morgon är det jobblördag så jag måste vara utvilad så jag orkar sälja massor av bullar och bakelser åt hungriga kunder! Men nu tvmys!

Dagens fråga:

En fråga till er:
När anser ni att det är okej att börja lyssna på julmusik? Är det på 1:a advent? Ännu närmare jul? Endast på julafton? Eller kanske redan nu?Time passes quickly and chances are few


111111 11:11


11e November 2011

Godmorgon!
Har haft en hemsk natt med sjukt dålig sömn och allt som hör därtill. Tröttheten har inte slagit till ännu, men den brukar komma smygandes framåt dagen. Tur att det är fredag så man kan vila upp sig lite nu i helgen. Det behöver jag för veckan har varit hård.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning så att jag hinner klart innan jag måste åka iväg. Ska bli skönt att få de där två proven gjorda idag också! Först samhällen och sist NuKon. Frihet!

Some people live their dreams.


Studentkonsertsrep

Nu drar jag in till stan för första studentkonsertsrepet! Jag är galet förväntansfull på hur detta ska bli! Det ska bli så himla roligt och skönt att komma igång, jippie!

Idag ska vi repa I will remember och vintern blev för lång.

 


9e November 2011

Vaknade upp till en kall morgon. I natt har det varit frost och det ligger fortfarande vita frosttäcken på grannarnas tak. Jag som hoppades att vintern inte skulle komma riktigt än, trots att den redan är sen för i år. Förra året vid den här tiden gick jag omkring i min tjockisjacka för att det var så kallt. Alltid varje år när vi har tjejhelgen i Gbg så brukar vi behöva vinterjackorna, men det känns faktiskt som att man fortfarande kommer kunna ha skinnjackan där nästa helg. Hoppas på det i alla fall!
Nu sitter jag och lyssnar på massa klassiskmusik inför Nuko provet på fredag. Känns skönt at jag känner igen de flesta. Ska nu ta och klä på mig och sminka mig och sen åka in till stan för ännu en skoldag, med endast två lektioner... värt? Njaaa...!

Love is the master of all arts.


Eleven 120 Colour "Ultra Shimmer" Eye Shadow Set

Fick hem DENNA lilla pärla på posten idag! Himla snygg var den! Får se nu hur det går med alla olika färgerna. Det där med make up är ju faktiskt inte en utav mina bästa sidor. Min fina Emelie däremot, hon kan hon! ♥

8e November 2011

 • Matte
 • GeMu
 • Kör
 • Håltimme
 • Ensemble
 • Handledarmöte
 • Slv. ens.
 • Uppspel
 • Hem
 • Mat
 • Plugga
 • Sova
Min dag, lång och jobbig. Ångest, huvudvärk, halsont och troligen lite feber en stund.
Ska snart gå och lägga mig så jag inte drar på mig någon förkylning, det passar sig verkligen inte nu!

Only love knows why


Måndag

Dagen idag har gått hyfsat snabbt. Skoldagen gick på utan problem och efter skolan satt Kicki och jag längelänge och pluggade Nuko.. det sitter ingenting i huvudet ännu. Kommer bli en kamp det här! Kom hem runt 18.30 och har sedan dess ätit, pluggat samhäll och myst med mamma. Nu ska jag snart gå och göra mig nattklar för att sedan krypa ner i sängen. I morgon kommer bli en lång dag....

Schooltime

Jahapp, då var det dags att börja en ny skolvecka, känner mig inte ett dugg peppad utan bara trött och less på hela skiten. Mycket gör nog att jag har två prov på fredag och jag är sämst i världen på att plugga på prov och vet om att jag kommer vara tvungen att sitta med skiten VARJE dag fram tills på fredag... kul liv! Samhällsprovet känns okej, men Nukon kan dö!
Känns bra att börja skolveckan lugnt i alla fall. Har idag endast Scmu, svenska och engelska.
Känner mig så här pepp idag!

7e November 2011

Måndag.....

I have to wake up in my reality


Höstlovet = slut

Här sitter jag sista dagen på höstlovet.. redan...! Jag kan inte förstå hur fort det faktiskt har gått. Känns som jag inte hunnit med någonting även fast jag faktiskt haft saker att göra varenda dag.. Tiden går för fort många gånger! Varför ska tiden alltid gå snabbt när man har kul och långsamt när man har tråkigt? Borde det inte vara tvärtom så man har lång tid till det roliga och kort tid till det tråkiga...
Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och bara vila resten av kvällen, i morgon börjar en ny vecka, en vecka som kommer bli kämpig med massor att göra.. That's life'

Tur är det ställe där förberedelse och möjlighet möts.


5e November 2011

Idag blir det mysdag i Edane med mina töntar!
Kan inte bli mycket bättre än  att avsluta lovet med dem! ♥

Man har alltid tid till det man vill göra.


Why do people fall in love? - Linda Eder

Why do people fall in love?
Don't we know love is full of dangers?
Letting loose our foolish hearts
In this world full of perfect strangers
Maybe this time you will find
The moon will treat you kinder
Yes, I'm sure that I recall
That's the reason people fall...

Love is needing to belong
Right r wrong, when you feel the fire
Love is living in mid-air
young and rare, on a sky-high wire
Hoping this time it will last
You feel your heart beat faster
Yes, I'm sure that I recall
That's the reason people fall in love

Taking chances you never take
When wide awake...you risk it all
Half afraid he'll only break your heart
Still you will close you eyes and simply fall

Why do people fall in love?
Are we fools with no hope of winning?
Or perhaps we always see
One last chance for a new beginning
Holding on and letting go
But I never really knowing
Well, I guess that after all
That's the reason people fall in love

4e November 2011

Fredag, redan? Jaha det var det lovet ja... det känns som jag knappt hunnit göra någonting, även fast jag i alla fall gjort någonting varje dag. I måndags jobbade jag ett par timmar, i tisdags plankade jag och myste med fina Kicki, i onsdags jobbade jag och fixade hemma, igår var jag i ishallen med Lottie. Så visst har jag hunnit göra saker!
Nu ska jag strax hoppa på cykeln och åka in mot stan. Jobb från 11.30-16.30 är det som gäller först idag. Får se om det blir mycket att göra eller lika lugnt som i onsdags.

Sovdags!

Jag får inte ut mer av den här dagen och min kropp längtar verkligen efter att få gå och lägga sig, så jag finner ingen anledning att sitta här uppe och glo mer. I morgon är en ny dag och sover jag gott i natt så kommer jag vara redo att ta den dagen med storm! Sova är ju faktiskt något av det bästa som finns... så varför sitta uppe? Godnatt!

Att köra slut på alla sina krafter

Här sitter jag som en slapp ballong som luften gått ur på.... Helt slut och död i hela kroppen efter ett BODYATTACK-pass följt av CXWORX, men det är en härlig känsla! Träningvärk i morgon kan jag nog garantera.
Nu har jag nyss ätit kvällsmat och ska nu ta itu med att städa mitt rum. Allt är ganska så fint ihopplockat, men det behövs en dammsugning och en våttorkning innan jag kan säga att mitt rum är riktigt städat, så ut med alla mattor och svabba på!

En framtidsdröm

Jag har fått frågan från er läsare flera gånger om vad jag vill göra efter gymnasiet och varför jag vill göra just det? Jag vill utbilda mig till lokförare eller på något annat sätt arbeta inom järnvägen. Det har varit min dröm sedan flera år tillbaka och det hela började egentligen när jag satt i barnvagnen. Jag tyckte dp att det var så intressant att kolla på tågen när de passerade förbi hemma, och det tycker jag fortfarande. För ett par år sedan kunde jag hela tågtidtabellen för tågen som passerar här hemma utantill och gick till järnvägen när jag visste att det skulle komma tåg bara för att kolla på dem. Jag kan i stort sett vad alla olika tåg- och lokmodeller heter samt vilka sträckor som de tågen går på. Jag har börjat lära mig tågtermer samt försökt börja lära mig om de olika signalerna och hur de funkar.
Min utbildning finns i flera olika orter i Sverige men det är den i Göteborg som lockar mig mest. Kommer jag inte in där är det Ängelholm, Mjölby eller Hallsberg som gäller. Utbildningen är på runt 40 veckor vilket gör den ganska intensiv, men jag ser det bara som en positiv sak.
Jag är förväntansfull och reda att starta min spårbundna historia!

Konståknings-comeback

Har nyss kommit hem efter att ha varit i ishallen med Lottie i ca 1,5h. Vi vågade oss ut på isen igen och trots att hållningen och konståkningsformen numera är lite rostig så sitter det mesta fortfarande i ryggmärgen. Alla hopp, piruetter, måna steg m.m. Gud vad jag saknar det, så det var riktigt kul att få testa idag! Många skratt blev det, tack för det fina vän!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart ta och byta om och dra iväg och träna. BodyAttack står på schemat. Får se om det kanske blir lite CX också, beror på hur sliten jag känner mig efter attacken. Sen när jag kommer hem ska jag duscha, äta och sen STÄDA mitt äckliga rum.
Lottie, Julia och jag då vi hade vår "Michael Jackson show"

HYPNÔSE by Lancome


3e November 2011

Morrn morrn! Ny dag! Ska börja dagen med att åka in till stan för att kolla om jag kan hitta lite grejer. Bland annat födelsedagspresent till lillebror som fyller hela 14 (!) år nästa vecka. Han som nyss var så liten... tiden går fort!
Hoppas att ni får en bra dag!

"And I feel just like I'm living someone else's life"


GREY'S ANATOMY

Veckans TV-höjdpunkt!

Kvällspromenad och kvällsmat

Har nu i kväll varit ute på en jättemysig kvällspromenad med Mammi. Vi gick vår favoritrunda och pratade om allt mellan himmel och jord. Temperaturen var så behaglig ute också! Jag gick i skinnjackan och blev nästan för varm. Nejtack, jag vill inte ha kallar än så här! En mild vinter vore inte fel!
Nu har vi nyss ätit kvällsmat hela familjen och skrattat ihop. Simon drog sina torra skämt, Mamma gapskrattade och Pappa var så där galen som han brukar vara, ja, här är allt sig likt! Min fina familj♥. Känner att det kommer bli hårt att flytta ifrån dem... Att inte bo tillsammans med dom man bott tillsammans med i över 18 år... Det kommer kännas, oja!

Kameran ska fram

Efter 5h's jobb, spagetti och köttfärssås och en cykeltur hem från stan är jag nu hemma och rastlösare än aldrig förr! Kameran ska därför fram och få ta tusentals bilder. Är så fotosugen så ni inte kan ana. Får se om jag hinner redigera dem i kväll också... det beror på!
Nu ska jag först och främst måla naglarna, de är så tråkiga och fula just nu...

2e November 2011

Onsdag, redan in på hälften av lovet... sjukt! Idag ska jag först jobba i 5h. Resten av dagen ska få vara en riktig slappardag, med lite plugg, men mest bara mys. I kväll ska jag baka något gott som jag sedan sätter mig framför favoriten Grey's Anatomy med. Lite lovlyx måste man ju ha!

Nu ska jag sminka mig och ta på mig kläder och sen ta mig in till stan. Vi hörs i eftermiddag!

Läggdags

Har haft en mycket bra dag! Kära Kicki kom hit vid 11.00 och vi satte då igång och plankade lite. Två låtar med blåsstämmor är nu klara och till veckan börjar vi repa, tjoho! Vid 18.30 befann vi oss på HK och körde ett Bodyattack-pass med Line (och Thea !) som instruktör. Att Thea fick komma upp de två sista låtarna gjorde att jag glömde bort hur trött jag egentligen var och körde allt jag hade för hennes skull! Jag ser så fram emot att få köra Lesmills roligaste träningsform med henne som instruktör!
Nu ska jag ta och krypa ner i min säng så jag är pigg i morgon. Ska jobba 9.00-14.00 vilket betyder uppstigning strax efter 7.00, men det r så himla kul att jobba så jag klagar inte!
Nu ska här sovas, Puss och kram!

Jag saknar det....


1a November 2011

Godmorgon! Har sovit så sjukt gott i natt så ni kan inte ana! Har på det ätit världens godaste frukost och ska nu ta itu med att plocka i ordning lite här innan frugan kommer hit om någon timme. Idag ska vi jobba projektarbete som bara den! Sköjj sköjj!
Ha en bra dag!

RSS 2.0