Celsius

 
En Celsius var precis vad jag behövde för att vakna upp idag. Nu sprudlar kroppen av energi och jag är redo att göra den här dagen kanon! En Celsius innehåller lika mycket koffein som om man skulle dricka två koppar kaffe, så pigg är det inte så konstigt att man blir.
 
 
 
Den moderna människan gör aktiva val varje dag för en hälsosammare livsstil. Det gör Celsius till ett naturligt val för dem med en aktiv livsstil i både sport och vardag. Ingredienserna i Celsius är välkända bland sportentusiaster världen över och kan stimulera kropp och sinne att prestera oavsett aktivitet.

Drycken innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Den unika blandningen av ingredienser har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

2001 – Forskningen som senare skulle leda till Celsius börjar i USA. Syftet var till en början inte att det skulle resultera till en konsumtionsvara utan hitta en kombination av naturliga ingredienser.

2005 – Celsius lanseras efter slutförd studie om dryckens effekter på ämnesomsättningen jämfört med andra kommersiellt tillgängliga dietdrycker. Då smaken alltid har varit av stor vikt gjordes oändliga smakprov och smakerna Cola, Citron-Lime och Ginger-Ale togs fram. Två av dessa smaker, Cola och Citron-Lime är idag Sveriges bäst sålda smaker.

2007 – Smakerna Apelsin (Sparkling Orange), Vilda Bär (Sparkling Wild Berry) och den okolsyrade Persika/Mango (Peach Mango) lanseras på marknaden. Celsius fick snabbt utbredd acceptans på amerikanska marknaden och uppskattades av många kändisar såsom Mario Lopez, Tony Little, Katie Holmes och Sofia Vergara för att nämna några.

2009 – I september lanseras Celsius i Sverige.

2010 – Celsius börjar med att säljas på gym och hälsokostbutiker då drycken passar bra in med sina hälsosamma ingredienser och egenskaper.

2013 – Idag är Celsius en av de mest sålda funktionella dryckerna i landet. Med sex friska smaker och naturliga färg- och smakämnen tillsammans med sin unika kombination av nyttiga ingredienser är Celsius idag en oerhört uppskattad dryck av mängder av människor som brinner för en hälsosam och aktiv livsstil.
 
http://www.celsiussverige.se

Kommentarer

Kommentar:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg adress:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0